GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ras Nungwi

32kamers/units
Zanzibar | North Coast | Nungwi Beach Zanzibari eigenaar/uitbater(s):
14.37 m | Lat:S 5° 43' 49" Long: E 39° 18' 41" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Ras Nungwi Beach Hotel werd in 1996 opgericht en onderging in 2013 een grondige renovatie. Het is hiermee een van de oudere hotels op het eiland, maar dan wel eentje met een goede reputatie. Het hotel is gelegen in het noordelijke deel van Zanzibar, ter hoogte van het Nungwi strand, wat bekend staat als een van de mooiste strandlocaties op het eiland. Het is ook een favoriete duiklocatie voor heel wat van de eilandbezoekers. Ras Nungwi telt 32 kamers, welke alle beschikken over een eigen badkamer met douche, een eigen terras, airconditioning, minibar, muskietennet, alsook een haardroger. De 15 Lodge kamers hebben het zicht op de tuin, terwijl de 12 Superior Chalet kamers beschikken over het zeezicht. Er zijn ook nog 4 Superior Duplex Chalets. Deze omvatten wat meer luxe, met onder andere een iPod docking station, luxe badartikelen, een fruitmandje bij aankomst en nog tal van kleine extraatjes. De meer luxe chalets bevinden zich ook dichter bij het strand en hebben allen het zeezicht. Wie voor pure luxe gaat, kan opteren voor de Ocean Suite, ultieme privacy en luxe. Alle kamers kunnen aangepast worden naar een kamer met dubbel bed of een kamer met twee enkele bedden. Kamers voor drie kunnen best vooraf aangevraagd worden, mits beschikbaarheid.

Ras Nungwi heeft haar eigen duikcentrum waar niet alleen ervaren duikers terecht kunnen, maar ook beginnelingen of diegene die enkel komen om te snorkelen in de azuurblauwe Indische Oceaan. De beste duik- en snorkellocatie is hier ongetwijfeld Memba Island. Tal van activiteiten worden ook aangeboden, waaronder diepzee hengelen, kayaken en tal van andere watersporten. Het hotel beschikt tevens over een groot zwembad, tennisveld en een vermaakcentrum met onder andere tafeltennis en een bibliotheek met lounge. Op verzoek kan je ook een mountainbike lenen. Er is een souvenirshop, en twee a drie keer in de week is er live muziek. Gratis draadloos internet is beschikbaar in de openbare ruimtes. Natuurlijk wordt er bij Ras Nungwi ook gedacht aan maaltijden. Het Ubora restaurant en bar staat bekend voor haar (h)eerlijke keuken, die beinvloedt wordt door zowel internationale als lokale gerechten, streekproducten en specerijen. Naar onze mening is de locatie super, zeker als je weet dat je hier bij Memba Island kan gaan snorkelen of gaan duiken, de locatie bij uitstek. Op het eerste zicht lijkt Ras Nungwi Beach Hotel wat veroudert, maar de kamers zijn zeer netjes verzorgd en het totaalpakket is prima, zo goed zelfs dat Go Zuid-Afrika Ras Nungwi ten zeerste kan aanbevelen!

Opmerking: Ras Nungwi sluit tussen 1/4 en 31/5

Half Board (HB) supplement (ontbijt en avondmaal) 35 US$/per persoon/nacht
Full Board (FB) supplement (ontbijt, middag- en avondmaal) 60 US$ per persoon/nacht

Extra personen op de kamer:

Derde persoon op de kamer aan 75% van de standard prijs
Kinderen onder de 12 jaar aan 75% van de standard prijs als ze de kamer delen met de volwassenen
Kinderen onder de 12 die een eigen kamer nemen. 1e kind aan volwassen tarief, elk extra kind aan 75%
Kinderen onder de 2 jaar verblijven gratis bij de ouders

Piekseizoen: 28/12 tot 31/12 en 1/1 tot 03/1 +50 US$/ per persoon/nacht, met een minimum van 4 nachten

Transfers van en naar de luchthaven/Stone Town per minibus aan 80 US$ per bus (tot 4 personen)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandNatuurreservaat DoucheTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen